Yhteenveto vuodesta 2020

Vuosi 2020 on ollut meille kaikille haasteellinen koronapandemian puhkeamisen ja laajenemisen vuoksi. Vaikea pandemiatilanne maailmalla ja sen vaikutukset tilauskantaan aiheuttivat huolta energia- ja marine-toimialojen toiminnoissa. Aloilla vallinneesta epävarmuudesta huolimatta onnistuimme varmistamaan henkilöstömme turvallisuuden pandemia-aikana. Haastavista olosuhteista selviäminen on täysin henkilöstömme ansiota. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tehty suunnittelutyö turvalliseen tekemiseen panostamiseksi pandemian rajoitukset huomioiden mahdollisti sen, että onnistuimme toteuttamaan mm. kaikki vuosihuollot suunnitellusti ja välttämään suurimmat altistumisiin ja tartuntoihin liittyvät haasteet. Edellä mainitut toimenpiteet auttoivat meitä toteuttamaan Helen Oy:n Katri Valan lämpöpumppuprojektin putkisto- ja teräsrakenneurakan vaiheet 1 ja 2 kokonaisuudessaan pääurakoitsijana. Jo ennen pandemian alkua aloitetut urakat paransivat osaltaan vuoden 2020 tilauskantaa.

Vuosi 2020 oli meiltä vahva suoritus poikkeuksellisissa olosuhteissa. Liikevaihtomme kasvoi edellisestä (v. 2019) tilikaudesta jopa 30 %. Liikevaihdon kasvu ja kulujen tarkka hallinta mahdollistivat liikevoiton kasvun, joka antaa mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa ja vahvistaa organisaatiorakennetta.

Energia-toimialalla on varmistunut uusia sopimuksia ja marine-toimiala jatkaa tasaista kasvua uusien laivojen käyttöönottotehtävien osalta. Molemmilla toimialoilla kesällä alkavat uudet sopimukset ennakoivat vuodelle 2021 hyvää tilauskantaa.

HTT High Tech Technology Oy:llä on vaikeista ajoista huolimatta vakaa tilauskanta. Teemme jatkuvasti työtä täyttääksemme antamamme asiakaslupaukset ja auttaaksemme asiakkaitamme teollisuuden vaativissa tehtävissä.

Olen kiitollinen kuluneesta vuodesta sitoutuneelle henkilökunnallemme sekä asiakkaidemme luottamuksesta tänä haastavana aikana.

Janne Maksimainen

Toimitusjohtaja

HTT High Tech Technology Oy