Yritys

HTT High Tech Technology on ammattitaitoinen ja kokenut teollisuuden palveluyritys, joka kehittää ja tarjoaa palvelujaan energia-, kone- ja teollisuus- sekä marine-toimialan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Erikoisosaamistamme ovat:

  • Painelaitteiden hitsaus- ja asennustyöt
  • Kone- ja laiteasennukset
  • Huolto- ja kunnossapitotyöt
  • Voimalaitoshuollot / vuosihuollot
  • Asennusvalvonta, myös kansainvälisesti

HTT on suomalainen, luotettava ja asiantunteva teollisuuden kumppanisi – nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettava asiantuntija

Toimintamme lähtökohtana on kestävän hyödyn tuottaminen asiakkaillemme huomioiden samalla turvallisuuden, laadun ja ympäristön. Meitä ohjaavat myös asiakkaiden osto-organisaatioiden asettamat laatuvaatimukset ja hitsauksen laadunhallinnan toimintaohjeisto. Kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja palvelujamme.

Käytännön työssä kiinnitämme erityistä huomiota elinkaariajatteluun perustuvaan taloudellisuuteen. Hyödynnämme luontoa ja energiaa säästäviä tuotteita sekä teknologiaa aktiivisesti, ja vähennämme energian kulutusta muun muassa optimoimalla materiaalien käyttöä ja kuljetuksia.

Nyt ja tulevaisuudessa

Yrityksemme perustettiin vuonna 1990. Meistä tuli metallialan keskisuuri toimija vuonna 2003 tehdyn yrityskaupan myötä, ja siitä alkoi yrityksen toinen tärkeä kehityskausi. Vuonna 2010 toteutettu liiketoimintakauppa merkitsi yrityksemme kolmannen kasvuvaiheen alkua.

Toiminnan aloittamisesta lähtien kasvumme on ollut tasaista. Haluamme kasvaa markkinoiden mukana ja kehittyä oman alamme johtavaksi yritykseksi keskisuurten yritysten kokoluokassa. Kasvutavoitteenamme on, että liikevaihtomme vuonna 2022 on 14 miljoonaa euroa. Pyrimme alallamme Suomen laatujohtajaksi.

Yrityksellämme on toimitilat Tampereella ja Hämeenlinnassa, josta ohjaamme toimintaamme. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on vuosittain keskimäärin noin 200 henkilöä projektitilanteesta riippuen.


High – 

Korkeatasoista, nykyaikaista ja asiantuntevaa palvelua.

Tech –

’Technical’, Tekninen tietämys ja huippuosaaminen prosessien ja asioiden toteutuksesta, suunnittelusta sekä toimeenpanosta.

Technology –

’Technological’, Teknologinen perehtyminen valmistusmenetelmiin ja tekemiseen liittyen sekä uusimman teknologian hyödyntäminen valmistuksessa ja prosesseissa.