HTT App

HTT App – Turvallisuuskulttuurin uusin tulokas

Työturvallisuuteen panostaminen on osa osaavien ja ammattitaitoisten työntekijöiden arvostamista. Turvallisuuden vieminen käytännöntasolle ja osaksi toimenkuvia vaatii toimenpiteitä sekä jatkuvaa kehitystyötä.

HTT App on Aware Applications Oy:n ja HTT:n yhteistyössä kehittämä turvallisuustyökalu yrityksen työntekijöiden työtapaturmien ennakointiin ja ehkäisyyn. Kattava sovellus on kehitetty yhdessä turvallisuusalan asiantuntijoiden kanssa täydentämään kokonaisvaltaista turvallisuusjohtamista.

Uuden sovelluksen avulla voidaan kehittää sekä ylläpitää ja sitä kautta myös parantaa yrityksen työturvallisuutta. Reaaliajassa toimivalla sovelluksella kaikki työturvallisuuteen liittyvä raportointi nopeata ja vaivatonta. HTT App -sovelluksesta löytyvällä Viestit-ominaisuudella kaikki sovelluksen käyttäjät voidaan pitää ajan tasalla kätevästi kaikkialla. 

HTT App on työturvallisuuden seuraava taso. Tiedostamalla, arvioimalla ja raportoimalla aktiivisesti työympäristön riskeistä olemme aina askeleen edellä kehitystyössä. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja kulkee aina mukana siellä missä sinäkin.

HTT High Tech Technology Oy ottaa uuden sovelluksen käyttöönsä siirtymäajalla kehitystyön jatkuessa taustalla.